Studeren en reizen

Direct uit school rennen naar je cheerleading class, in het weekend meedoen aan een debat tournement of leadership als les volgen. Geen dag is hetzelfde op een High School in het buitenland en de mogelijkheden zijn eindeloos! Ervaar zelf met Travel Active hoe het is om naar een High School in het buitenland te gaan, werk aan je persoonlijke ontwikkeling en proef van de cultuur en taal.

Studeren op een High School

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar, dan is het High School programma iets voor jou! Wanneer jij naar een High School in het buitenland gaat verleg jij letterlijk jouw grenzen. Je volgt vakken die je in Nederland niet krijgt, maakt internationale vrienden, krijgt er een tweede familie bij en je gaat een onvergetelijk avontuur tegemoet. Of je nu een tussenjaar neemt omdat je nog even niet weet wat je wilt gaan studeren of er gewoon even tussenuit wilt, met het High School programma verwezenlijk je jouw once in a lifetime opportunity.

High School in Amerika

Kies je voor studeren in Amerika, dan kies je voor de gele schoolbus, prom, the high school spirit en toffe naschoolse activiteiten. High School in Amerika is alles wat je vanuit films en televisieseries kent. Of toch niet? Dat ga je helemaal zelf ervaren! Cheer bij een football game, ga shoppen met je nieuwe vriendin in een huge shopping mall, verkleed je elke dag tijdens spiritweek en doe mee met een try-out van een sport die je nog nooit hebt geprobeerd.

High School in Canada

Ben jij een sportfreak en ga jij vol voor avontuur? Dan is studeren in Canada wat voor jou! In Canada kan je zelf jouw favoriete sport of naschoolse activiteit aangeven zodat jij alles uit jouw High School periode kan halen. Of je nu kiest voor ijshockey, drama of kanoën, het kan allemaal! En de vakken op school? Die zijn op hetzelfde schoolniveau als in Nederland, dat staat perfect op jouw cv! Ook is het mogelijk om naast Engels ook je Frans te verbeteren door vakken in het Frans te nemen of bij een Frans gastgezin te wonen.

High School in Engeland

Waan je in de cultuur van de beleefde Engelsen. Wanneer je gaat studeren in Engeland, ga je in een schooluniform naar school, leer je jezelf een perfect Brits accent aan en word je warm verwelkomd door je gastgezin. Door het hoge onderwijsniveau bereid je je perfect voor op je vervolgopleiding en kan jij hier echt je talenten ontwikkelen. Engeland is het perfecte land voor jouw Harry Potter ervaring!

High School in andere landen

Naast deze Engelstalige landen is het ook nog mogelijk om het High School programma te volgen in Australië, Nieuw-Zeeland, Schotland en Ierland. Wil jij een compleet andere cultuur of taal leren kennen? Verleg dan jouw grenzen en kies voor een High School avontuur in Argentinië, Brazilië, Frankrijk, Italië, Spanje of Zuid-Afrika.

Summer School

Wil jij graag die echte High School ervaring meemaken, maar vind je een semester toch te lang? Kies dan voor Summer School! Als echte Summer School woon je in de zomervakantie op een campus waar je je Engels of Frans verbetert en daarnaast tal van toffe activiteiten en excursies doet met je nieuwe internationale vrienden. Een zomer om nooit te vergeten! Je kan naar een Summer School in New York, Los Angeles en Boston, maar ook in Canada en Frankrijk.

Meer weten over high school in het buitenland?

Kijk dan op de website van Travel Active