Actieve jongerenvakantie

Actieve jongerenvakantie

Met een actieve jongerenvakantie zit je 100% goed wanneer je niet graag stil zit tijdens de vakantie. Een actieve jongerenvakantie zorgt ervoor dat jij je geen moment hoeft te vervelen. Met een actieve jongerenvakantie ga je niet alleen zonnen op het strand, je wordt uitgedaagd tot zover jij durft te gaan.

Locaties actieve jongerenvakantie

De actieve jongerenvakanties hebben de beste locaties waar volop vermaak mogelijk is. Een vakantie vol extremen of juist een vakantie met wat rustigere activiteiten, dat is een actieve jongerenvakantie. De locaties liggen in de bergen, in de bossen en bij het water. Elke locatie biedt volop perspectief en activiteiten zodat jij een topvakantie tegemoet gaat. Actieve jongerenvakanties zijn mogelijk in vele verschillende landen, dit kan in Frankrijk of Bulgarije zijn, maar ook in Kroatië of Griekenland. In vrijwel elk land zijn tal van activiteiten die per locatie uniek zijn. Bekijk wel land je aanspreekt op het gebied van activiteiten en wij vinden hier een passende jongerenvakantie bij.

Advertenties van onze partners

Activiteiten

Op de actieve jongerenvakantie is genoeg te doen, verveling komt niet voor. Je stelt je eigen activiteitenschema samen, zodat je puur plezier beleeft. Plezier, sportiviteit en avontuur zijn de uitgangspunten van een top actieve vakantie. In de ochtend mountainbiken door het ruige landschap en ’s middags even met een hapje en een drankje bij te komen op het strand om vervolgens door te gaan met tokkelen en abseilen en de avond af te sluiten in een café of de nacht door te brengen in een geweldige discotheek. Er zijn vele verschillende activiteiten waar je uit kan kiezen: van raften op een ruige rivier tot boogschieten, van bungeejumpen tot kanoën. Het is werkelijk allemaal mogelijk met een actieve jongerenvakantie. Deze vakanties zijn zo ingericht dat je het 100% naar je zin hebt, je krijgt de vakantie van je leven.

Verzeker je van een sportieve, uitdagende vakantie en pak deze vakantie nog een actieve jongerenvakantie. De perfecte combinatie van vakantie vieren en je eens helemaal uitleven in de bergen, in de lucht en op het water. In een actieve jongerenvakantie doe je alleen leuke activiteiten. Overdag genieten van het zonnetje terwijl je razendsnel door de lucht vliegt en ’s avonds heerlijk op stap gaat met je (nieuwe) vrienden.

Offerte voor een actieve jongerenvakantie? Klik hier